/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Dodon speră că Putin va vizita Moldova în 2018

missing
26 iulie 2017, ora 09:31

„Sper că Vladimir Vladimirovici va sosi anul viitor. Am început să discutăm această chestiune. Sper că anul viitor îi voi putea organiza o vizită oficială sau de lucru în Republica Moldova lui Vladimir Putin”, a spus Igor Dodon.

Președintele și-a exprimat speranța ca va reuși să se întâlnească cu liderul rus și în această toamnă, la summitul Comunității Statelor Independente, care va avea loc la Soci.

Menționăm că, Dodon și Putin au avut o întrevedere în luna ianuarie a acestui an, iar apoi pe 9 mai, atunci când președintele Moldovei a participat la Parada militară din Piața Roșie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram