/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ Mersul pe bulevardul „Ștefan cel Mare” - o adevărată provocare pentru pietoni

26 iulie 2017, ora 08:22

Potrivit autorităților, de la începutul lucrărilor și până în prezent, pe tronsonul str. Ciuflea și str. Al. Pușkin au fost placate cu pavaj circa 43.000 de metri pătrați de trotuare, montate 6.000 de metri liniari de bordură. Iluminatul stradal modernizat, pe bază de LED-uri, a fost conectat în perimetrul str. Ciuflea și str. V. Alecsandri.

Menționăm că, lucrările care se desfăşoară în prezent pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt fac parte din cadrul I etape a Programului de reabilitare şi modernizare a infrastructurii rutiere în zona centrală a capitalei şi sunt finanţate de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Banca Europeană de Investiţii şi Fondul Special de Energie Verde al BERD, în valoare totală de 22 de milioane euro.

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Foto: facebook.com/Marcela Zămosteanu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram