În cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău, în timp ce se discuta despre închiderea acesteia pentru presă, Ion Ceban, fiind împotriva acestei decizii, a fost întrebat dacă la cumetria pe care Igor Dodon a făcut-o fiului său la reședința prezidențială de la Condrița presa a fost invitată.

Iritat de întrebare, purtătorul de cuvânt al președintelui a venit cu o replică. „Niciun eveniment personal nu este interzis prin lege, inclusiv la reședința de stat. Să presupunem că acest eveniment a avut loc, el nu a bătut nicidecum la buzunarul oricărui cetățean, dar schemele lui Chirtoacă și Gamrețchi au lovit buzunarul fiecărui locuitor din Chișinău și bugetul primăriei”, a dat replică Ion Ceban, în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău.

Amintim că, pe data de 22 iulie curent, Igor Dodon a sărbătorit cumetria mezinului familiei la reședința de stat. Și Procuratura anticorupție s-a autosesizat pe marginea evenimentului privat, organizat la vila prezidențială. Procurorul Viorel Morari a declarat pentru TV8, că verifică evenimentul.