/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

O bătrână a fost prinsă în timp ce conducea cu viteza de 238 kilometri pe oră

26 iulie 2017, ora 08:28

Surprins de vârsta conducătoarei auto care a comis această infracțiune, un judecător de la Tribunalul din Namur a dorit să știe dacă ea era într-adevăr persoana care s-a aflat la volanul automobilului. Septuagenera belgiană a confirmat acuzația.

Femeia de 79 de ani a explicat că a urcat la volan pentru a-și „goli mintea”, deoarece nu reușea „să găsească somnul”. Ea a adăugat că nu și-a dat seama de viteza cu care circula pe autostradă, raportează presa belgiană.

Trebuie menționat și motorul pe care automobilul ei îl are sub capotă: modelul Porsche Boxter GTS dezvoltă 330 de cai-putere și este capabil să atingă viteza de 100 de kilometri pe oră în doar cinci secunde.

Fără să figureze în bazele de date ale Poliției belgiene, șoferița septuagenară a primit o pedeapsă considerată de presa națională mai degrabă indulgentă, în raport cu gravitatea infracțiunii: o amendă de 4.000 de euro și suspendarea permisului auto pentru o perioadă de trei luni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram