/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Restricții de circulație prin punctul de trecere Palanca. Ce trebuie să știi

missing
26 iulie 2017, ora 15:09

Astfel, în perioada derulării lucrărilor de reconstrucție, unitățile de transport din categoriile specificate vor fi redirecționate spre punctul de trecere „Tudora”.

Totodată, menționăm că, punctul de trecere „Palanca” va rămâne funcțional pentru autoturismele cu capacitatea de încărcare ce nu depășește 3,5 tone, dar și pentru microbuzele cu până la 22 de locuri, în acest sens fiind amenajat un punct de trecere temporar.

Extinderea și modernizarea punctului de trecere „Palanca” este realizată în cadrul proiectului „Construcția punctului de trecere Palanca pentru organizarea controlului comun pe teritoriul Republicii Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană, cofinanțat de Guvernul Republicii Moldova și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) în RM.

Instituirea controlului comun în acest punct de trecere va contribui la fluidizarea traficului transfrontalier, dar și va asigura o mai mare transparență în procesul de efectuare a controalelor de rigoare, prin implementarea principiilor „Ghișeului Unic” și ”Opririi Unice”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram