/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un fost polițist a fost reținut. Ar fi pretins o mită de 10.000 de euro. Unde urmau să ajungă banii?

missing
26 iulie 2017, ora 16:47

Potrivit declaraţiilor martorilor, dar şi a documentărilor făcute de CNA, suma mitei pretinse pentru poliţist şi alte persoane, neidentificate deocamdată, s-ar estima la 10.000 de euro.

Amintim că, în dimineaţa acestei zile, au avut loc percheziţii la mai multe adrese din Chişinău şi Drochia, inclusiv la domiciliul angajatului INI, în automobilul acestuia, dar şi la o bază de odihnă din Durleşti, al cărei proprietar ar fi poliţistul. Datele preliminare arată că baza de odihnă activează nestingherit de mai mult timp fără niciun act înregistrat oficial.

Acțiunea continuă şi la această oră. În prezent, mai multe persoane sunt audiate în acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram