Noua ediție a emisiuni WatchDog va aduce în discuție contractul semnat de SA „Energocom” cu „MoldGRES” din stânga Nistrului pentru procurarea a 70 la sută din necesarul de energie electrică pentru Republica Moldova.

„Astăzi la WatchDog discutăm despre noul contract cu MoldGRES privind procurarea energiei, despre finanţarea separatismului și datoria la gaz. Am primit răspunsuri de la Ministerul Economiei, Procuratură şi SIS. Explicăm problema şi descriem soluţiile”, a menționat Sergiu Tofilat.

Invitații emisiunii vor fi Victor Parlicov, expert în energetică la IDIS Viitorul şi Tudor Şoitu, ex-vicepreşedinte al Curţii de Conturi.

Amintim că, autoritățile de la Chișinău au anunțat că 70 la sută din necesarul de energie pentru Republica Moldova va fi asigurată de la Kuciurgan, în timp ce restul de 30%, va veni de la furnizorul ucrainean, DTEK, cel care a câștigat în aprilie licitația anunțată de Ministerul Economiei.

Emisiunea o puteți urmări AICI, începând cu ora 19.45.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!