/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Peste o mie de fire de cânepă, depistate printre plantațiile de floarea- soarelui

missing
27 iulie 2017, ora 16:09

Urmare a valorificării unor informații operative, în zona Sectorului Poliției de Frontieră „Ocnița” s-au desfășurat mai multe acțiuni de control. Astfel, pe direcția Naslavcea-Cremenoe s-a descoperit un lot de teren cu cânepă. 1.065 de fire ce depășeau 1,5 metri înălțime , camuflat într-un lan de floarea – soarelui. Aceasta creștea pe un teren cu o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. La fața locului s-a constatat că plantația creștea haotic și nu era special îngrijită.

Polițiștii de Frontieră au smuls cânepa și conform procedurilor transmisă spre expertiză în vederea constatării tehnico-ştiinţifice, ulterior să fie luate măsurile de nimicire prin ardere.

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram