/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Tenismanul Radu Albot a jucat la egal cu numărul 13 mondial

missing
27 iulie 2017, ora 11:24

El și-a învins în primul set cu scorul 6-2 partenerul de întrecere după care a cedat în următoarele două seturi doar la tie-break cu 6-7. Partida a durat două ore și 35 de minute.

Radu Albot ocupă în prezent locul 132 în clasamentul mondial. În primul tur el l-a întrecut pe Mihail Iujnîi (Rusia) în trei seturi (4-6, 7-6, 7-5).

Cea mai bună clasare a lui Radu Albot în topul mondial – poziția cu numărul 82 – a înregistrat-o anul curent pe 7 aprilie. El este cel mai bun tenisman moldovean, căruia îi aparțin o serie de recorduri stabilite, în premieră, în sportul moldovenesc. A cîștigat în cariera sa 14 turnee din seria Futures și 3 din cea Challenger.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram