/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ La doar 15 ani a comis o serie de furturi din automobile. Bunurile sustrase le vindea taximetriștilor

missing
27 iulie 2017, ora 10:21

În cadrul acţiunilor de urmărire penală şi de investigaţii, forţele de ordine au constatat că, bănuitul ar fi fost implicat la cel puţin cinci furturi de accesorii auto şi sustrageri din automobile.

De obicei, bănuitul sustrăgea capacele decorative de la roţi sau profita de neglijenţa şoferilor, care lăsau automobilul descuiat pentru câteva clipe.

Bunurile materiale furate erau vândute taximetriştilor la preţuri reduse. Bănuitul şi-ar fi recunoscut vinovăţia şi este cercetat penal pentru furt. Conform legislaţiei penale el riscă amendă în mărime de la 13.000 lei la 27.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram