Dueluri de „lux” la cea mai prestigioasă competiție de amicaluri, International Champions Cup. Real Madrid a fost bătută de Manchester City cu un scor categoric, în timp ce rivala sa de moarte, Barcelona, a trecut la limită de Manchester United.

Prima repriză a meciului dintre Manchester City și Real Madrid s-a desfășurat fără goluri. Astfel că în repriza secundă s-au marcat tocmai cinci și aproximativ toate în poarta Realului. Scorul a fost deschis de englezi în minutul 52 prin Otamendi, iar peste doar 7 minute Sterling a dublat avantajul. Manchester City a mai marcat 2 goluri prin Stones și Diaz.

Real Madrid a marcat golul de onoare prin puștiul de doar 19 ani, Oscar, care a prins un șut fenomenal. Scor final, 4-1 pentru echipa lui englezi.

Rivalii de moarte ai Realului, FC Barcelona a trecut lejer de Manchester United cu 1-0, iar singurul gol al partidei a fost înscris de starul Neymar în minutul 31. Între timp, italienii de la Juventus Torino au trecut la limită, scor 3-2, de francezii de la PSG. Golul lui Marchizio din pasa lui Kean s-a remarcat cel mai mult în acest meci.

În următoarele două meciuri, Inter va întâlni echipele Bayern Munchen și Chelsea Londra.