/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Taximetrist, surprins după ce şi-ar fi injectat droguri. Era în timpul serviciului

missing
27 iulie 2017, ora 14:25

La faţa locului a fost solicitată grupa operativă, pentru a documenta circumstanţele şi a acumula probele corespunzător.

Astfel, expertul criminalist a depistat trei pacheţele cu praf de culoare cafenie, precum şi două seringi utilizate. Este de menţionat că, bărbatul se afla la serviciu, însă n-ar fi putut oferi explicaţii constructive în contextul celor depistate de poliţitşi. Toate probele au fost sigilate şi ridicate, pentru expedierea ulterioară la Centrul tehnico-criminalistic şi experize judiciare al IGP, iar individul supus ulterior unei expertize de stabilire faptului consumului de droguri.

Conform legislaţiei penale în vigoare, suspectul riscă să fie sancţionat cu amendă în mărime de la 15.000 lei la 21.000 lei sau închisoare de la 2 la 5 ani.

Totodată, sunt desfăşurate acţiuni speciale de investigaţii pentru a identifica eventualii complici ai individului.

Despre caz, va fi sesizată şi administraţia companiei de taxi a cărei angajat s-a dovedit a fi, pentru luare de atitudine, având în vedere că, şoferii sunt antrenaţi la transportarea cetăţenilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram