/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

A mituit un polițist pentru ca să fie eliberate două mașini cu mărfuri de contrabandă

28 iulie 2017, ora 10:17

În urma denunţului poliţistului, CNA a iniţiat o urmărire penală. În după-amiaza zilei de 27 iulie, bărbatul a fost reţinut în urma transmiterii celor 5.000 de dolari poliţistului. Acesta a fost constatat în flagrant în automobilul poliţistului de frontieră.

În prezent, bărbatul se află în izolatorul CNA pentru 72 de ore şi în cazul în care va fi găsit vinovat riscă de la 3 la 7 ani cu amendă în mărime de la 4.000 la 6.000 unităţi convenţionale.

Procuratura anticorupţie conduce urmărirea penală în acest caz, iar acţiunea ofiţerilor CNA a fost sprijinită de Serviciul protecţie internă şi anticorupţie al Poliţiei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram