/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Cu sau fără Rogozin, Dodon va participa sâmbătă la aniversarea celor 25 de ani de la „restabilirea păcii pe Nistru”

missing
28 iulie 2017, ora 18:19

Șeful statului a anunțat că va fi prezent mâine la manifestație, în pofida evenimentelor întâmplate astăzi. „În ciuda faptului că vicepremierul rus, Dmitri Rogozin și delegația sa au fost împiedicați să vină în Moldova, agenda mea rămâne neschimbată. Voi participa la festivitatea de la Tighina/Bender, la aniversarea celor 25 de ani de la restabilirea păcii pe Nistru”, a declarat Dodon în cadrul unui briefing de presă.

Menționăm că, în contextul celor întâmplate, Igor Dodon a dat vina pe guvernare, spunând că asistăm la un show rusofob care este îndreptat împotriva cetățenilor Republicii Moldova

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram