/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/FOTO. VIDEO/ Funcționarii se laudă cu porțiunea din fața primăriei, în timp ce la colț de stradă abia de poți merge

missing
28 iulie 2017, ora 08:34

Aceștia au pus iarbă pe porțiuni mici în jurul copacilor din fața primărirei, în timp ce la următoarea intersecție oamenii trec printr-o adevărată provocare pentru a merge pe trotuarele care se află în reparație de mai bine de un an.

Menționăm că, potrivit autorităților, de la începutul lucrărilor și până în prezent, pe tronsonul str. Ciuflea și str. Al. Pușkin au fost placate cu pavaj circa 43.000 de metri pătrați de trotuare, montate 6.000 de metri liniari de bordură. Iluminatul stradal modernizat, pe bază de LED-uri, a fost conectat în perimetrul str. Ciuflea și str. V. Alecsandri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram