/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Dacă îl vezi, sună la poliție! Este căutat pentru că a furat un automobil Renault Kangoo

missing
28 iulie 2017, ora 13:17

În urma acţiunilor speciale de investigaţii desfăşurate, automobilul a fost depistat abandonat pe o stradă. Totodată poliţiştii au stabilit un eventual suspect în acest caz, care apare în vizorul camerelor de supraveghere instalate într-un magazin. Individul ar fi intrat în magazine după ce ar fi răpit unitatea de transport.

În acest context, cetăţenii care l-au recunoscut, sunt rugaţi să comunice informaţiile la numerele de contact: 0 604 50 101 / 0 691 50 993. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Conform legislaţiei penale în vigoare făptaşul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11.600 lei la 27.000 lei sau închisoare de la unu la trei ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram