Forțele de ordine din Chișinău sunt în căutarea individului ce apare în imagini. Conform primelor investigaţii demarate, individul ar fi fost implicat la răpirea unui automobil de model „Renault Kangoo”, în valoare de 2.000 euro, care ar fi pătruns în automobil prin acces liber. Infracţiunea a fost săvârşită în noaptea spre 21 iulie curent, iar proprietarul s-a adresat poliţiştilor după ajutor a doua zi.

În urma acţiunilor speciale de investigaţii desfăşurate, automobilul a fost depistat abandonat pe o stradă. Totodată poliţiştii au stabilit un eventual suspect în acest caz, care apare în vizorul camerelor de supraveghere instalate într-un magazin. Individul ar fi intrat în magazine după ce ar fi răpit unitatea de transport.

În acest context, cetăţenii care l-au recunoscut, sunt rugaţi să comunice informaţiile la numerele de contact: 0 604 50 101 / 0 691 50 993. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Conform legislaţiei penale în vigoare făptaşul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11.600 lei la 27.000 lei sau închisoare de la unu la trei ani.