/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Festivalul Tineretului revine cu cea de-a treia ediție. Ce îi așteaptă pe participanți

missing
28 iulie 2017, ora 09:10

Festivalul Tineretului reprezintă puntea de legătură dintre tineri, organizații necomerciale, instituții de stat, agenți comerciali și altele. Astfel, prin intermediul acestui eveniment, actorii implicați pot discuta, identifica principalele probleme și soluțiile acestora, pot aduce pe agenda autorităților prioritățile și interesele tinerilor, fiind încă un motiv în plus de a se bucura de tinerețe.

Prin intermediul acestei ediții a festivalului, organizatorii doresc să încurajeze promovarea implicării active a tinerilor în menținerea păcii și securității și să demonstreze că tinerii, datorită viziunii pe care și-au construit-o, pot deveni agenți ai păcii, toleranței și schimbării.

Tradițional, în cadrul evenimentului vor fi organizate mai multe activități cu și pentru tineri: se va desfășura un târg al organizațiilor de tineret, unde vor putea fi identificate cele mai utile activități de voluntariat sau internshipuri; agenți comerciali care vor prezenta cele mai bune și căutate locuri de muncă; două paneluri de discuție în cadrul cărora cei prezenți se vor putea implica, adresa întrebări, loba interesele tinerilor și monitoriza dacă situația s-a îmbunătățit; ateliere; tombole; activități de recreiere.

Festivalul este organizat cu suportul Fondului ONU pentru Populație, Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova și Rotaract Club.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram