/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Furtună devastatoare în Istanbul. Traficul aerian și rutier a fost blocat pentru mai multe ore

28 iulie 2017, ora 19:39

Zeci de mașini au fost luate de apă, iar mai multe case au fost distruse după ce o furtună a provocat inundații în orașul turc Istanbul. Din cauza ploilor violente însoțite de grindină, circulația mașinilor și a traficul aerian a fost blocată pentru mai multe ore. Vântul a doborât o macara, iar furtuna a provocat o explozie și un incendiu.

Sute de copaci au fost doborâți la pământ, în timp ce zborurile spre aeroportul Ataturk au fost amânate până când rafalele nu au mai scăzut din intensitate. Apa a atins chiar și un metru înălțime. Autoritățile turce au mobilizat peste 7.000 de pompieri pentru a readuce situația sub control. Cu inundații se confruntă și nordul Germaniei unde peste 1.000 de oameni au fost evacuați, dar și România unde codul galben de ploi a fost prelungit până la sfârșitul săptămânii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram