/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Percheziții la Calea Basarabiei. O tânără și-a găsit Iphone-ul furat, scos la vânzare

missing
28 iulie 2017, ora 14:52

Conform informaţiilor obţinute şi documentate pe parcurs, o locuitoare a Capitalei în vârstă de 24 ani, a devenit victima unui hoţ de buzunare, fiindu-i sustras telefonul mobil de model “Iphone 6”, în timp ce se deplasa cu troleibuzul 24.

Astfel, poliţiştii au depistat telefonul victimei la o gheretă de comercializare a telefoanelor mobile din piaţa “Calea Basarabiei”. Vânzătorul a declarat poliţiştilor că l-ar fi procurat de la o persoană necunoscută. Totodată, în urma verificărilor demarate poliţitşii au ridicat mai multe telefoane mobile, a căror proveniență n-ar fi fost demonstrată de către vânzători.

În acest context, Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău avertizează toţi agenţii economici, să evite procurarea telefoanelor mobile fără acte de provenienţă şi să informeze imediat serviciul specializat 902, atunci când persoane dubioase intenţionează să vândă telefoane mobile fără acte de provenienţă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram