Donald Trump va fi în curând eroul unui nou desen animat produs de prezentatorul și comicul Stephen Colbert, a anunțat joi canalul de televiziune prin cablu Showtime, care a dat o primă comandă de zece episoade de jumătate de oră, scrie Agerpres.

Serialul, ale cărui prime episoade vor fi difuzate în această toamnă, va prezenta aventurile președintelui SUA și ale „celei mai puternice familii din lume”, precizează canalul, filială a grupului media CBS, într-un comunicat. Aventurile clanului Trump vor fi prezentate de o echipă imaginară însărcinată cu realizarea unui documentar.

„Am văzut extrase și sunt nerăbdător să arăt omul din spatele sloganului MAGA („Make America Great Again”), cele patru cuvinte pe care Donald Trump nu încetează să le repete de la începutul campaniei prezidențiale”, spune Stephen Colbert.

După un început dificil în talk-show-ul din a doua parte a serii „The Late Show” de pe canalul CBS din toamna lui 2015, Stephen Colbert înregistrează un mare succes de la alegerea lui Donald Trump.

Umorul său mai politic decât cel al principalilor doi concurenți, Jimmy Kimmel (ABC) și Jimmy Fallon (NBC), i-a permis să obțină cele mai bune audiențe în intervalul orar al show-ului în acest sezon, un rezultat pe care CBS nu l-a mai obținut din 2010.

Pentru proiectul desenului animat cu Donald Trump, Stephen Colbert va colabora cu producătorul executiv al „The Late Show”, Chris Licht, care a jucat un rol major în parcursul talk-show-ului de pe CBS.