/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Cimișlia este în siguranță! În raion fost inaugurată o unitate de Salvatori și Pompieri

missing
29 iulie 2017, ora 11:27

La eveniment au participat atât premierul Pavel Filip, cât și ambasadorul Americii la Chișinău, James D. Pettit, așa cum sediul a fost construit cu suportul Guvernului Statelor Unite ale Americii.

Prim-ministrul a mulțumit administrației publice locale din Cimișlia pentru implicare în realizarea proiectului, accentuând importanța promovării siguranței populației și îmbunătățirii condițiilor de muncă a salvatorilor și pompierilor din țara noastră.

Prezent la eveniment, Ambasadorul SUA la Chișinău, James Pettit, a remarcat că asistența oferită va spori capacitățile de intervenție în situațiile de criză și a reiterat deschiderea țării sale pentru consolidarea în continuare a parteneriatului moldo-american.

Acest proiect în valoare de 530 mii de dolari este o investiție în siguranța și bunăstarea poporului moldovenesc și un simbol al legăturilor strânse dintre statele noastre”, a subliniat James Pettit.

Începând cu anul 2003, în baza acordului de colaborare între Guvernul Statelor Unite ale Americii și Guvernul Republicii Moldova, de proiecte similare au beneficiat remizele de pompieri din Soroca, Basarabeasca, Căușeni, Bălți, Comrat și Edineț.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram