/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/FOTO/ Moldova, în ochii unui blogger german: „Am pășit înapoi în timp”

missing
29 iulie 2017, ora 16:37

Odată ajuns aici, Anas spune că a simțit de parcă ar fi pășit înapoi în timp. Capitala l-a întâlnit cu drumuri stricate, copaci verzi și temperaturi caniculare.

„Aeroportul era mic și cam vechi. Am luat un taxi până la hotel, drumurile nu erau moderne, dar în același timp țara era verde și cu mulți copaci pe marginile drumurilor. Chișinău nu este paradisul unui călător, așa cum nu îți oferă multe de făcut. Cel mai bun lucru este să mergi prin centrul orașului și să vezi agitația din capitală. Vremea era călduroasă. Pe drum am văzut oameni săraci care vindeau haine. Hotelul era drăguț, arăta sovietic, lucru care s-a văzut încă de la ușa de la intrare. Mirosul, mobila, angajații, totul arăta de parcă timpul s-a oprit trei decenii în urmă”, se povestește în articolul său.

Cu toate acestea, bloggerul a vizitat mai multe localuri din capitală, a gustat mâncarea tradițională și chiar a întâlnit un fan care i-a făcut un mic tur al orașului.

Foto: pilotamireh.com

Foto: pilotamireh.com

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram