/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Consiliul municipal Rezina, mai aproape de cetățeni. Autoritățile au lansat serviciul „Viber”

missing
29 iulie 2017, ora 15:41

Serviciul este prezentat cetățenilor de către președintele raionului, Eleonora Graur, care îi îndeamnă pe oameni să fie cât mai activi și să utilizeze această posibilitate.

„În dorința de a fi mai aproape și de a rezolva împreună cu dumneavoastră problemele existente în societate, am lansat serviciul Viber cu numărul de telefon 067592714. Aici veți putea expedia mesaje text, imagini, fișiere audio și video. Din păcate nu pot fi efectuate apeluri. Toate mesajele vor fi recepționate de către un specialist al consiliului raional Rezina care va transmite informația persoanelor responsabile”, spune președintele raionului.

Locuitorii raionului sunt îndemnați să sesizeze neregulile din localitate, dar și să vină cu idei pentru îmbunătățirea condițiile de trai din raion.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram