/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Pompierii au lichidat un incendiu la Cahul. Un garaj a luat foc

missing
29 iulie 2017, ora 09:19

Întrucât garajul era încuiat, lipsind și proprietarii, pompierii mai întâi au deblocat ușa acestuia, pentru a face posibile lucrările de lichidare a incendiului. Localizarea focului a fost anunțată după 25 minute, fiind afectată de foc o suprafață de trei metri din căptușeala tavanului și câteva cauciucuri depozitate în interior.

Datorită intervenției prompte a pompierilor, flăcările nu au obținut extindere, reușindu-se salvarea automobilului din garaj, dar și altor bunuri materiale aflate acolo.

Circumstanțele și cauza urmează să fie stabilite, iar în acest context, pompierii îndeamnă cetățenii să fie prudenți și să respecte normele antiincendiare, iar în cazul producerii unui incendiu să solicite imediat ajutorul pompierilor la numărul de telefon 901.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram