/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO. VIDEO/ Persoane necunoscute au împărțit pliante denigratoare la adresa Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase

missing
30 iulie 2017, ora 14:44

Totodată, au fost instalate mai multe urne mobile pe bulevardul Ștefan cel Mare, vis-a-vis de clădirea Guvernului, care țintesc persoana liderului Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

Poliția Capitalei s-a autosesizat în acest caz.„Angajații Inspectoratului de Politie sectorul Buiucani au intervenit la documentarea circumstanțelor, precum și încadrarea în limitele legale a acțiunilor întreprinse. Cazul va fi înregistrat corespunzător legii și urmează a fi data apreciere juridica conform legislației în vigoare”, se menționează în mesajul celor de la Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău.

Protestatarii au adunat singuri pliantele denigratoare.

Foto: Facebook / Sergiu Tofilat

Foto: Facebook / Natalia Morari

Foto: Facebook / Natalia Morari

Foto: Facebook / Vitalii Mocreac

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram