/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO. VIDEO/ Primarul oraşului Sângera a fost găsit mort. Edilul s-ar fi sinucis

missing
30 iulie 2017, ora 11:42

Vecinii susțin că nu au auzit nicio împușcătură, ci doar cum familia a început sa plângă. Acești mai susțin că primarul era deprimat și trist. Sâmbătă, Mihai Lari, a fost în vizita la o fermă și mai nu a vorbit nimic.

Edilul deținea arma legal. Acesta s-ar fi împușcat în regiunea capului, pe scările locuinței.

În 2015 Lari a ajuns primar de Sângera din partea Partidului Liberal. Acesta a mai fost primar în orașul în perioada 1993-1999.

În perioada 1999-2009 acesta a deținut funcția de Şef Direcția Implementare și supervizarea proiectelor în cadrul Direcției Generale „Transport public și căi de comunicații” a Consiliului mun.Chișinău.

Ulterior, în intervalul 2010-2015, a ocupat funcția de Şef Direcția Implementare și supervizarea proiectelor în cadrul Direcției Generale „Transport public și căi de comunicații” a Consiliului mun.Chișinău

Se actualizează.

La fața locului au venit și cei de la servicii funerare:

Foto: Facebook / Sabina Roibu

Foto: Facebook / Sabina Roibu

Foto: Facebook / Sabina Roibu

Foto: Facebook / Sabina Roibu

Foto: Facebook / Sabina Roibu

Foto: Facebook / Sabina Roibu

Foto: Facebook / Sabina Roibu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram