Prezentatorul emisiunii „Пусть говорят”, Andrei Malahov, va pleca de la „Первый канал”. Acest lucru a fost confirmat de o persoană din interiorul televiziunii și o persoană apropiată jurnalistului, menționează tvrain.ru.

Potrivit unei persoane apropiate lui Malahov, prezentatorul ar putea fi angajat la o altă televiziune, „Россия-1”. Sursa a mai explicat că retragerea jurnalistului este legată de un conflict iscat în interiorul emisiunii „Пусть говорят”.

„Canalul l-a angajat din nou pe producătorul care a lucrat acum 9 ani, în speranța că acesta va reuși să ridice raiting-ul care a căzut. Malahov însă, nu s-a înțeles cu acesta și a cerut revenirea fostului producător, cu care acesta conlucra. Pentru că televiziunea nu a cedat, prezentatorul a menționat că în caz contrar va pleca”, a mai menționat sursa.

Se vehiculează că o parte din angajații emisiunii „Пусть говорят” s-au mutat deja la „Прямой эфир” de la postul TV „Россия-1”. Gazda actualului a programului, Boris Korchevnikov urmează să plece la sfârșitul acestei veri.

Sursa mai susține că televiziunea a început să caute prezentatori pentru emisiunea „Пусть говорят”.

Malahov a lucrat la „Первый канал” din 1992.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!