James Middleton, în vârstă de 30 de ani, este fratele mai mic al ducesei Catherine şi al Pippei Middleton. A crescut în umbra surorilor sale celebre şi stilate. James avea 23 de ani când a devenit cumnat al viitorului rege al Marii Britanii, Prinţul William.

Căsătoria lui Kate nu i-a schimbat doar lui viaţa, ci pe a întregii sale familii, aducând-o în lumina reflectoarelor. Părinţii Carole şi Michael, sora sa, Pippa, dar şi el au intrat brusc în atenţia întregii lumi, scrie Mediafax.

James mărturisea într-un interviu pentru Daily Mail: „Aşa a fost mereu, fie la şcoală sau acum, că sunt fratele mai mic al lui Catherine şi al Pippei. Probabil va fi povestea vieţii mele. Dar eu sunt James Middleton şi sun foarte mândru că sunt ‘fratele mai mic al…’, dar şi ele sunt mândre de mine”.

Anul trecut, James a intrat în atenţia presei din Marea Britanie datorită afacerilor sale. Mai întâi a început un business cu prăjituri, The Cake Kit Company and Nice Cakes (and Nice Wine), după ce s-a retras de la Universitatea din Edinburgh.

Apoi, în 2015, James a iniţiat o altă afacere, Boomf, realizată cu o investiţie de 1,5 milioane de lire, care a înregistrat pierderi de 930.010 de lire.

Fratele Pippei şi al lui Kate declară că nu îi place să intre în ochiul presei pentru că de cele mai multe ori oferă imagini denaturate despre afecerile sale.

Iubita lui James este actriţa şi prezentatoarea britanică Donna Air, cu 7 ani mai mare decât el şi cu care are o relaţie de peste patru ani. Donna are o fiică adolescentă, Freya, dintr-o relaţie cu fostul său partener, omul de afaceri Damian Aspinall.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!