/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/FOTO/ Solistul trupei Linkin Park a fost înmormântat în cadrul unei ceremonii private

missing
31 iulie 2017, ora 11:43

La ceremonie au participat aproximativ 200 de rude, prieteni și colegi ai artistului. În cadrul evenimentului a fost instalată și o scenă, pentru tributurile muzicale.

Cei veniți la înmormântare au primit invitații care păreau asemănătoare celor de la concerte, cu o imagine cu solistul trupei Linkin Park cântând în fața unei mulțimi de oameni.

The service today was beautiful. Thank you Linkin Park, thank you Chester. For everything ❤❤❤

A post shared by Austin Carlile (@austincarlile) on

Chester Bennington, care a murit la vârsta de 41 de ani, traversase numeroase episoade de depresie și de consum abuziv de alcool și droguri și vorbise în mod deschis în trecut despre lupta sa cu dependența atunci când Linkin Park a devenit o trupă celebră în 2000 grație albumului „Hybrid Theory”.

Chester Bennington a făcut istorie cu Linkin Park, cu piese precum „Numb“ şi „Breaking the Habit“, avea versuri care se concentrau pe lupte persoanale cu depresia şi dependenţa. Unul dintre ultimele single-uri lansate, „Heavy“, se concentra pe tema depresiei.

Chester Charles Bennington s-a născut la 20 martie 1976. A fost muzician, cantautor şi actor american, cunoscut mai ales ca vocalist principal al formaţiilor rock Linkin Park şi Dead by Sunrise.

Foto: tmz.com

Foto: tmz.com

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram