Solistul trupei Linkin Park a fost înmormântat în această sâmbătă, în cadrul unei ceremonii private care a avut loc la Rancho Palos Verdes din California, menționează The Thelegraph.

La ceremonie au participat aproximativ 200 de rude, prieteni și colegi ai artistului. În cadrul evenimentului a fost instalată și o scenă, pentru tributurile muzicale.

Cei veniți la înmormântare au primit invitații care păreau asemănătoare celor de la concerte, cu o imagine cu solistul trupei Linkin Park cântând în fața unei mulțimi de oameni.

The service today was beautiful. Thank you Linkin Park, thank you Chester. For everything ❤❤❤

A post shared by Austin Carlile (@austincarlile) on

Chester Bennington, care a murit la vârsta de 41 de ani, traversase numeroase episoade de depresie și de consum abuziv de alcool și droguri și vorbise în mod deschis în trecut despre lupta sa cu dependența atunci când Linkin Park a devenit o trupă celebră în 2000 grație albumului „Hybrid Theory”.

Chester Bennington a făcut istorie cu Linkin Park, cu piese precum „Numb“ şi „Breaking the Habit“, avea versuri care se concentrau pe lupte persoanale cu depresia şi dependenţa. Unul dintre ultimele single-uri lansate, „Heavy“, se concentra pe tema depresiei.

Chester Charles Bennington s-a născut la 20 martie 1976. A fost muzician, cantautor şi actor american, cunoscut mai ales ca vocalist principal al formaţiilor rock Linkin Park şi Dead by Sunrise.

Foto: tmz.com

Foto: tmz.com

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!