/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Un moldovean a cumpărat o mașină de lux din Chișinău, care era furată din Franța

missing
31 iulie 2017, ora 14:14

În ziua de 29 iulie, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a intra în ţară, un moldovean, în vârstă de 41 de ani, conducând un autoturism marca Hyundai Santa Fe, înmatriculat în R. Moldova.

La control, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figurează în bazele de date ca fiind furat, acesta fiind căutat de autoritățile din Franța pentru a fi folosit ca probă în cadrul procedurilor penale, semnalare introdusă la data de 04.07.2017.

Cu privire la aspectele constatate, moldoveanul a declarat că a achiziţionat autoturismul în cauză în luna iunie 2015, din oraşul Chişinău, contra sumei de 18.500 euro şi că nu are cunoştinţă despre situaţia juridică a acestuia.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 83.250 lei, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui, până la finalizarea cercetărilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram