Liderul PL, Mihai Ghimpu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant în memoria primarul orașului Sângera, Mihai Lari. Reamintim că edilul a fost găsit împușcat în cap duminică, 30 iulie. Potrivit informațiilor preliminare, ar fi vorba de o sinucidere.

Ghimpu a adresat din partea conducerii și colegii de partid condoleanțe familiei îndoliate, părinților și celor apropiați. „A fost un OM pe care l-am apreciat și prețuit cu toții, pentru calitățile sale, a fost un bun român, un luptător pentru cauza națională de reîntregire a neamului românesc, a fost un specialist în administrație publică locală, pe care multe orașe și sate și l-ar fi dorit. A fost OMUL, care mereu a răspuns cu „PREZENT”, care s-a jertfit pentru comunitatea din care a făcut parte, care a muncit mult, ca să schimbe aspectul orașului Sângera, dar și viața concetățenilor lui”, se menționează în mesaj.

„Ne manifestăm compasiunea şi sprijinul moral pentru familia D-lui Mihai Lari, care trec prin clipe grele. Este un moment încărcat de durere și pentru fiecare dintre noi. Fie ca Dumnezeu să dăruiască familiei cuprinse de durere şi tuturor celor care L-au iubit şi preţuit, mângâiere şi întărire sufletească. Cu gândul şi cu sufletul suntem alături de familie și părinți. Dumnezeu să-L odihnească în pace!”, a mai adăugat Ghimpu.