Știați că sesiunile foto ale colecțiilor de iarnă se realizează vara? Chiar dacă suntem în plin sezon estival și mercurul din termometre înregistrează temperaturi ridicate, modelele sunt nevoie să îmbrace costume de iarnă și să pozeze în fața camerelor de fotografiat.

Noua ediție a emisiunii „Будни стилиста” a prezentat secvențe exclusive din cadrul sesiunilor foto la care a participat Olia Stepanenco. Modelele au îmbrăcat costume groase de schi și paltoane călduroase, pentru a realiza sesiunile foto ce urmează a fi prezentate publicului larg abia în iarnă. Chiar dacă până la sezonul rece mai sunt câteva luni, aceste sesiuni sunt realizate în plină vară, astfel încât să se reușească prelucrarea pozelor.

Fashionista Olia Stepanenco a reușit să realizeze și un interviu cu Veaceslav Sîrbu, cel care a colaborat cu mai mulți artiști precum Randi, Kirkorov, Jasmin, Baskov, etc., și a realizat clipuri video care au strâns milioane de vizualizări pe youtube. Veaceslav a vorbit despre primii săi bani câștigați și prima sa afacere, dar și despre cum reușește să creeze produse de calitate.

Edițiile anterioare ale emisiunii pot fi urmărite AICI.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!