/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Moartea primarului de Sângera. Dosarul se află în gestiunea Procuraturii Municipale

31 iulie 2017, ora 17:51

Despre trecerea în neființa a liberalului Mihai Lari a scris și Dorin Chirtoacă. Acesta s-a întrebat, pe o rețea de socializare, de ce în ultimul timp primarul era tot mai închis în sine, sugerând că un motiv ar putea fi controalele organelor de anchetă la primăriile din suburbii.

Ședința de astăzi a serviciilor municipale a început cu un minut de reculegere în memoria lui Mihai Lari, cel care în ultimii doi ani a condus primăria din Sângera. Vestea că acesta a încetat din viață a șocat mai multă lume. Cei care l-au cunoscut vorbesc de el doar de bine și încearcă să înțeleagă cum s-a putut întâmpla această tragedie.

„A fost ieri la noi la fermă și a fost cu niște oameni și a descărcat niște gunoi. A fost acolo, a intrat și a ieșit și nu a spus nimic, nu a vorbit un cuvânt”, a spus un localnic.

„În ultimul timp el era supărat. Nu vorbea. El tarea dorea ca satul nostru să fie frumos, să îl stimeze. A avut și oameni răi asupra lui și iată, l-au dovedit”, a spus un alt localnic.

Îndurerați de moartea primarului de Sângera sunt și membrii partidului Liberal, formațiune din care făcea parte edilul. Într-o postare făcută pe o rețea de socializare, vicepreședintele PL, Dorin Chirtoacă a scris că a discutat despre el cu câțiva colegi chiar joi, 26 iulie, pe holurile judecătoriei Buiucani.

Aceștia ar fi menționat că Mihai Lari era tot mai greu de găsit în ultima perioadă, fiind mai închis în sine. Un motiv, sugerat de Dorin Chirtoacă, ar fi și controalele la subdiviziunile municipale, mai ales că și un alt primar liberal, Vitalie Salari, din Băcioi, s-a ales cu un dosar penal. Între timp, dosarul morții lui Mihai Lari a fost retras de la procuratura Botanica, urmând ca procurorii municipali sa se ocupe de acest caz.

Oamenii legii spun că examinează toate versiunile, însă cea de bază este suicidul. Pe cazul dat a fost intentat un dosar penal pentru determinare la sinucidere, a declarat procurorul municipal interimar pentru presă. Primarul Mihai Lari s-ar fi împușcat în cap, în curtea casei sale, cu un pistol de model Baikal pe care îl deținea legal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram