/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Revolta lui Dodon, mimată. PLDM îl acuză pe Președinte că ar face jocul PDM-ului

31 iulie 2017, ora 18:50

„Dodon face jocul domnului Plahotniuc. Este un joc foarte bine pus la punct și suntem siguri că Dodon va plăti în fața cetățenilor”, a spus Iurie Țap, deputat PLDM, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit liberal-democraților, asta s-ar fi întâmplat și în cazul vizitei vicepremierului rus la Chișinău. Aceștia spun că revolta președintelui și acuzațiile aduse democraților sunt mimate.

„Pe din față încearcă să pară că ei se contrazic în unele acțiuni, pe de altă parte, mână la mână acționează atunci când le aduc favoruri respective unui partid și altui”, a spus Tudor Deliu, președintele fracțiunii PLDM.

Deputații PLDM nu exclud însă că Igor Dodon ar putea fi trădat, la un moment dat, de democrați sau chiar de foștii colegi de partid.

„Poate dumnealui are temeri că membrii partidului nu vor fi atât de docili și ascultători în continuare după acele acțiuni pe care le face domnul președinte sau poate nu toți au fost invitați la cumetria de la Condrița”, a mai spus Tudor Deliu.

Contactat de TV8, purtătorul de cuvânt al președintelui, Ion Ceban, a spus că partidul liberal-democrat aduce acuzații, fiindcă nu are nimic altceva a spune. Democrații nu au răspuns la telefon pentru comentarii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram