/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Atentat sângeros în Afganistan. 50 de morți și peste 60 de răniți în urma unui atac terorist

missing
02 august 2017, ora 19:01

Atacul a avut loc în timpul rugăciunilor de seară când în moschee se aflau aproape 300 de persoane. Potrivit martorilor, un atacator a intrat în locaș și a început să împuște în mulțime. El a fost urmat de un alt terorist care s-a aruncat în aer, după ce a ajuns în mijlocul mulțimii. În urma atacului, ambii bărbați au murit.

Autoritățile au declarat că numărul morților a atins cifra de 50, însă ar putea să crească. În urma atacului, alte 60 de persoane au fost grav rănite, unii fiind în stare critică la spitalul principal din orașul Herat. Grupul musulman shia reprezintă o minoritate în Afganistan și a fost amenințat în nenumărate rânduri de gruparea teroristă Statul Islamic. Totuși, orașul afgan Herat era considerat unul dintre cele mai liniștite orașe din vestul Afghanistanului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram