/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Saakashvili va reveni în Ucraina. Fostul președinte georgian răspunde deciziei lui Poroshenko

missing
02 august 2017, ora 16:37

În cadrul unei conferințe transmise din Statele Unite, unde se află la moment, Saakashvili a declarat că va lupta pentru dreptul său de a se întoarce în Ucraina. Acesta a mai adăugat că puterea ucraineană a eliminat de pe scena politica un actor de care Petro Poroshenko se temea cel mai mult.

După ce i-a fost retrasă cetățenia, Mihail Saakasvili a devenit apatrid, în condițiile în care și-a pierdut și cetățenia georgiană prin obținerea pașaportului ucrainean. La revenire în Ucraina, el riscă să fie extrădat în Georgia unde urmează a fi cercetat pentru agresiune, dar ș pentru delapidarea a câteva milioane de dolari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram