/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

/VIDEO/ Turcia și Italia, amenințate de ISIS. Statul Islamic declară că va ataca Constantinopolul și Roma

missing
02 august 2017, ora 17:34

„Acesta este un mesaj pentru faraonul de astăzi, Donald Trump. În timp ce voi stați cu ochii pe Rakka și Mosul, noi am pus ochii pe Constantinopol și Roma. Cu voia lui Allah, vă vom ucide în propriile voastre case.”

Bărbatul, care vorbește într-o engleză britanică, susține că următoarele ținte ale statului Islamic este Constantinopolul, Istanbulul de astăzi, și capitala Italiei, Roma. Filmul de 20 de secunde a fost făcut în ultima fortăreață a Statului Islamic, în orașul sirian Raqqa după ce gruparea jihadistă a pierdut controlul în orașul Mosul. Intre timp, miniștrii europeni de Externe au aprobat o nouă serie de sancțiuni împotriva regimului al-Assad pentru lansarea unor atacuri chimice în Siria.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram