/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Victime din cauza caniculei! Mai multe persoane au murit sufocate de căldură în Europa

missing
04 august 2017, ora 18:15

Valul de căldură se intensifică şi cuprinde întreaga Europă. Printre țările în care s-au înregistrat victime din cauza temperaturilor înalte se află România, Ucraina și Italia. La Iași, un bărbat de 67 de ani a fost găsit fără cunoștință după ce muncise la câmp în căldură. Ulterior, acesta a decedat la spital. Tot în Romania, la Galați un alt bărbat a murit chiar în fața blocului, medicii stabilind că acesta s-ar fi sufocat. Oamenii evită să iasă în orele amiezii pentru siguranța lor.

În Ucraina, jumătate de țară este sub codul portocaliu de caniculă. Autoritățile au cerut angajatorilor să modifice programul de lucru, astfel încât angajații să poată să stea acasă, la amiază. În vestul țării a fost raportat un caz de deces. În Italia, arșița a provocat incendii de vegetații, care au cauzat moartea unei femei de 79 de ani. În cea mai mare parte a țării au fost înregistrate ieri temperaturi de peste 40 de grade, iar meteorologii spun că va fi și mai cald.

Temperaturile caniculare se vor menține până la sfârşitul săptămânii, iar oamenii sunt sfătuiți să evite ieșirea din casă între orele 12 și 14.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram