/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO. VIDEO/ Putin, la pescuit subacvatic în apele unui lac de munte. Iată cum se odihnește la bustul gol

missing
05 august 2017, ora 14:10

În vârstă de 64 de ani, Putin este recunoscut pentru aparițiile de acest fel, care au ca scop să promoveze imaginea unui bărbat puternic și care au contribuit la creșterea cotei sale de popularitate. Excursia are loc cu opt luni înaintea alegerilor prezidențiale, care vor avea loc în martie, și chiar dacă nu și-a anunțat deocamdată candidatura, este de așteptat ca Putin să se înscrie din nou în cursă și să o câștige fără probleme.

Expediția de pescuit și vânat a avut loc în perioada 1-3 august în Republica Tîva din sudul Siberiei, la granița cu Mongolia și la circa 3.700 de km est de Moscova.

Fotografiile și înregistrările video făcute publice sâmbătă de Kremlin îl arată pe Putin — cunoscut ca fiind de asemenea un practicant de arte marțiale și de hochei pe gheață — în timp ce pescuiește subacvativ, înoată și stă la plajă alături de ministrul Apărării, Serghei Șoigu.

“Apa din lac nu se încălzește mai mult de 17 grade, dar asta nu l-a oprit pe președinte să înoate”, a declarat vineri presei purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

“A vânat subacvatic cu o mască și un tub de oxigen. Președintele a urmărit o știucă timp de două ore, nu avea cum s-o împuște, însă în cele din urmă a obținut ce și-a dorit”, a mai afirmat el.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram