/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

La Chișinău va avea loc a patra ediție a Festivalului tineretului. Ce te așteaptă la eveniment

06 august 2017, ora 08:40

Festivalul Tineretului reprezintă puntea de legătură dintre tineri, organizații necomerciale, instituții de stat, agenți comerciali, etc. Astfel, prin intermediul acestui eveniment, actorii implicați pot discuta, identifica principalele probleme și soluțiile acestora, pot aduce pe agenda autorităților prioritățile și interesele tinerilor, fiind încă un motiv în plus de a se bucura de tinerețe.

Și de această dată te așteaptă activități pe măsură: mai multă muzică, distracție, târguri, dar și paneluri și ateliere trebuincioase. În cadrul festivalului veți avea posibilitatea să aflați mai multe detalii privind candidatura orașului Chișinău pentru titlul de capitală europeană în anul 2020, la standul destinat acestuia.

La festival vor fi prezente 50 de organizații, iar una dintre activități va fi o discuție-panel, la care vor lua parte și reprezentanți ai ministerelor de resort. Subiectul acesteia este „Educația interculturală și participarea tinerilor – tactici în prevenirea și soluționarea pașnică a conflictelor”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram