/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Sfaturi de la Olia Stepanenco: Din ce trebuie să fie compusă garderoba de bază a unei femei

missing
06 august 2017, ora 12:07

Brandurile autohtone prind tot mai multă popularitate la noi în țară, iar calitate și modelele care apar pe piață devin tot mai solicitate și mai apreciate. La Georgette Olia a participat în calitate de stilist și a ajutat cumpărătoarele să aleagă ținutele, culorile și tipurile de haine care li se potrivesc.

Noua emisiune a adus în discuție și ce se întâmplă de fapt în lumea modei, iar în calitate de intervievat a fost Vera Kuznetsova, directorul unei agenții de modeling. Potrivit Verei, modelingul nu este unul dintre cele mai ușoare domenii și trebuie tratat ca pe o profesie oarecare.

Pe finalul ediției, stilista a dat câteva sfaturi despre cum trebuie să îți formezi o garderobă de bază și pentru ce fel de piese vestimentare trebuie să optezi.

Edițiile anterioare ale emisiunii pot fi urmărite AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram