/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Moldovean, condamnat la Moscova. A ucis o femeie, căreia nu îi plăcuse cum îi făcuse reparație

missing
07 august 2017, ora 14:17

Potrivit mskagency.ru, primăvara trecută, bărbatul a venit în Rusia la muncă și s-a angajat să facă reparație într-o vilă. După ce și-a finisat lucrul, proprietarul nu a fost mulțumit de rezultatul reparației, așa că l-a rugat pe acesta să părăsească teritoriul vilei. Atunci, pe 13 iunie, fiind în stare de ebrietate, acesta a venit la proprietara locuinţei şi a cerut să-i fie achitate serviciile, însă a fost refuzat.

Bărbatul a luat un topor și i-a aplicat mai multe lovituri femeii, în urma cărora aceasta a decedat. Moldoveanul a încercat să îi omoare concubinul, dar şi copilul minor.

Bărbatul a fugit, dar forțele de ordine au reușit să îl rețină.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram