/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Miliardarul rus, Roman Abramovici, divorțează de soția sa după 10 ani de căsnicie

missing
07 august 2017, ora 15:24

„După 10 ani de căsnicie noi ambii am luat o decizie grea (…) Totuși, rămânem prieteni apropiați, părinți și parteneri de proiecte, pe care le-am inițiat împreună”, au spus cei doi, potrivit lenta.ru.

Pentru miliardarul Abramovici, această căsnicie a fost a treia la număr. Acesta este tatăl a șapte copiii, cinci dintr-a doua căsnicie și doi din ultima. Cei doi foști soți sunt proprietarii Muzeului de Artă Contemporană „Garaj”. Aceștia s-au cunoscut în 2005, iar câțiva ani mai târziu au hotărât să își oficializeze relația.

Abramovici face parte din top 200 cei mai bogați oameni ai Rusiei, ocupând locul cu numărul 12, potrivit Forbes, averea acestuia estimându-se la 9,1 miliarde de dolari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram