/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Poliţia a reţinut individul care fura automobile de producție sovietică din curțile Capitalei

missing
08 august 2017, ora 11:37

Reamintimă că, individul a fost anunţat în urmărire penală de către poliţişti, după ce ar furat un alt automobil şi ar fi încercat să-l vândă unui locuitor din satul Selişte al raionului Nisporeni.

Actualmente el este cercetat penal şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani. Anterior individul a fost judecat pentru fapte similare.

Cazul este investigat de către angajaţii Inspectoratului de Poliţie al sectorului Buiucani al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, care vor stabili pe parcurs complicitatea lui în alte cazuri analogice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram