/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/VIDEO/ „De doi ani mă zbat să nu mor”. Sinead O'Connor mărturisește că are gânduri de sinucidere

missing
09 august 2017, ora 16:30

“Tocmai am văzut tulburătorul mesaj de ajutor lansat de Sinead O’Connor. Pare complet izolată și mă îngrijorează soarta ei”, a reacționat marți Annie Lennox, solista trupei Eurythmics.

Sinead O’Connor, cunoscută mai ales pentru piesa ‘Nothing Compares 2 U’ compusă de Prince, a postat la 3 august pe contul său de Facebook un video în care își împărtășește singurătatea și gândurile de sinucidere.

“Sunt singură, nu am pe nimeni în viața mea, în afară de medicul, psiho-terapeutul și cel mai minunat om din lume care îmi spune că sunt o eroină, este singurul lucru care mă ține în viață”, spune ea.

“Trăiesc în prezent într-un motel izolat din New Jersey… Trei boli au făcut din mine o suicidară”, adaugă artista în vârstă de 50 de ani și diagnosticată cu tulburare bipolară.

“De doi ani mă zbat să nu mor, asta nu e viață”, spune Sinead O’Connor.

Marți un nou mesaj postat pe pagina sa de un autor neidentificat viza să liniștească anturajul artistei, al cărei videoclip a avut peste 800.000 de vizualizări.

Și în iunie 2016 au circulat zvonuri de sinucidere ce au îngrijorat autoritățile americane, care până la urmă au găsit-o pe cântăreață teafără și în siguranță într-un hotel.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram