/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Polițiștii la cosit cânepă. Încă o plantaţie cultivată a fost depistată şi nimicită

missing
09 august 2017, ora 11:10

La faţa locului au intervenit poliţiştii sectorului Centru, fiind demarate lucrări de nimicire a celor peste 800 de tufe. Totodată, au fost sigilate plante de cânepă, pentru a fi transportate la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP şi expertizate în condiţii de laborator.

De asemenea, ofiţerii de investigaţii au întreprins acţiuni speciale de identificare a proprietarului lotului şi documentării complicităţii lui în acest caz.

În dependenţă de rezultatele expertizei chimice, persoanele implicate la cultivarea şi creşterea plantelor de cânepă riscă amendă în mărime de la 4.000 lei la 8.000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de pînă la 100 de ore.

Poliţia Capitalei avertizează, conform legislaţiei în vigoare cetăţenii sunt obligaţi să nimicească plantele de cânepă depistate pe loturile de pământ aflate în gestiune.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram