/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/DOC/ Profesorii îl susțin pe Dorin Chirtoacă și cer organelor abilitate nepărtinire și corectitudine

missing
10 august 2017, ora 11:50

„Nicio perioadă nu a fost mai bogată în schimbări și reforme decât cea pe care o trăim. În tot acest răstimp cadrele didactice din municipiu dar și cele din republică au cunoscut susținerea Primarului General al Chișinăului, Dorin Chirtoacă. Profesorii au beneficiat de supliment financiar, mai multe licee din oraș l-au avut ca oaspete, iar instituțiile au fost păstrate și susținute prin alocații pentru reparații. Este un primar care reprezintă intelectualitatea și apără limba română”, se menționează în declarație.

Profesorii susțint că au fost sprijiniți moral și financiar de către primar, iar în 2016 delegațiile din Serbia și Ucraina au ajuns la Congres datorită implicării nemijlocite a lui Dorin Chirtoacă.

În acest context, profesorii participanți la Congres au cerut organelor abilitate nepărtinire și corectitudine.

Foto: Facebook/Mihai Ghimpu

Foto: Facebook/Mihai Ghimpu

Foto: Facebook/Mihai Ghimpu

Foto: Facebook/Mihai Ghimpu

Foto: Facebook/Mihai Ghimpu

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram