/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Călătorie cu ghinion la Londra. Un autobuz cu două etaje a intrat în plin într-un magazin

missing
10 august 2017, ora 17:09

Incidentul rutier s-a produs în această dimineață, în zona Lavender Hill, în apropiere de o gară. Autoritățile britanice au anunțat că mai mulţi pasageri au fost răniți după ce autobuzul în care călătoreau a intrat într-o clădire din sud-vestul Londrei. Între timp două femei au rămas blocate în partea superioară a vehiculului, fiind nevoie de echipele de descarcerare pentru a fi scose dintre fiare.

Poliția a anunțat că pasagerii răniți au fost îngrijiți de doctori chiar la fața locului. Nicio persoană nu a prezentat răni grave. Șoferul autobuzului a fost transportat la spital, iar strada a fost închisă ore bune pentru trafic. Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele incidentului. Deocamdată, nu a fost înaintată nicio versiune a celor întâmplate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram