/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Crimă odioasă la Botanica. O femeie și-a înjunghiat cei doi copii. Aceștia au un an și 12 ani

missing
10 august 2017, ora 19:00

Femeia, în vârstă de 36 de ani, și-ar fi înjunghiat fetița de doar un an cu un cuțit lovind-o în abdomen și brațe, după care și-a atacat și fiul de 12 ani. Imediat după aceea, femeia ar fi încercat să-și taie venele. Aceasta nu a reușit, însă, pentru că o rudă de-a soțului a venit sa vadă ce se întâmplă și a intervenit. El a chemat poliția și salvarea.

„Informația a parvenit la ora 22.30, de la serviciul 903, precum că în sectorul Botanica, într-un apartament, trei persoane au fost înjunghiate. Imediat la fața locului s-a deplasat grupul operativ a inspectoratului Botanica. S-a stabilit că o femeie din 1981 și-a înjunghiat copiii minori”, ne-a informat ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţiei Chişinău, Natalia Stati.

Toți trei au fost internați de urgență la spital. Băiatul a fost internat la spitalul „Valentin Ignatenco”, unde a suferit o intervenție.

A fost adus copilul minor de 12 ani în stare de șoc traumatic, cu plăgi multiple în zona toracică. La Departamentul de Urgență în comun cu Terapie Intensivă copilul a fost stabilizat, investigat si pregătit pentru intervenția chirurgicală”, a explicat șefa Departamentului Medicină Urgentă, Natalia Buzatu.

Fetița este internată la Centrul Mamei și Copilului, iar starea sa de sănătate este satisfăcătoare.

Femeia însă este la Spitalul de Urgență la reanimare. „Pacienta a fost operată la antebrațul stâng după ce a fost diagnosticată cu o lezare de vase sanguine”, a declarat ofițerul de presă al Spitalului de Urgență, Petru Craveț.

Potrivit informațiilor preliminare, femeia se află în evidența psihiatrului.

Poliția a intentat un dosar penal pentru tentativă de omor, pentru a analiza circumstanțele crimei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram