/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Muzică live, dans modern și film în aer liber de Ziua Internațională a Tineretului

missing
11 august 2017, ora 16:23

Pe agenda evenimentului veți găsi muzică live de la cele mai în vogă trupe din Moldova: Moldovan National Youth Orchestra, AmberTraps, Kapushon, FlashBlood, Via Dacă, Sillage, The Glimpse și Hi Mum.

În program va fi dans modern de la Bboy’s Crew și Sis’n’Bro Team, pe lângă muzică bună și dans veți putea participa la ateliere, expoziții și un târg.

Iar în zona de camping va fi organizat o proiecție de film în aer liber, pregătit de Caravana CRONOGRAF Tur și la final va fi dată o petrecere alături de DJ Kirumba.

În cadrul evenimentului vor fi anunțate și rezultatele concursului „Capitala Națională a Tineretului 2018″.

Evenimentul este organizat de Ministerul Tineretului și Sportului, Asociatia de Tineret Sansa” și POT Music în cadrul proiectului „Capitala Națională a Tineretului”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram